Nymarksminde tilbyder nu at afholde konfirmationen

Nymarksmindes flotte festlokale

I hjertet af det nordjyske, kun ca. 10 minutters kørsel nord for Aalborg, kan man finde Nymarksminde, som tilbyder Bed & Breakfast og bondegårdsferie hele året rundt. Der er også en farmpark (mini-zoo) på stedet, som inkluderer en naturlegeplads med mange sjove aktiviteter og bondegårdsdyr, som er åben både for gæster og andre, der har lyst til at komme forbi. Desuden er der en 18-hullers fodboldgolfbane, hvor man kan hygge sig og få brændt en masse energi af. Fodboldgolf er et spændende alternativ til både almindelig golf og minigolf. Spillet kræver en masse præcision og tålmodighed.

Hos Nymarksminde er der både plads til feriegæster og familier i højsæsonen, men også i lavsæsonen kan der tilbydes boliger til længere eller kortere ophold. Området i Hammer Bakker er naturskønt, og stedet er desuden tæt på Vodskov by med mange indkøbsmuligheder. Der er heller ikke langt til andre spændende attraktioner i Nordjylland som f.eks. Fårup Sommerland, Skagen, Vesterhavet, Aalborg Zoo, Jesperhus Blomsterpark, Nordsøen Oceanarium og mange flere.

Udover ovennævnte faciliteter rummer Nymarksminde også en flot indendørs saltvands swimmingpool. Brugen af denne er dog forbeholdt overnattende gæster.

 

Hold din konfirmation i naturen hos Nymarksminde

Som noget nyt tilbyder Nymarksminde nu også at afholde konfirmationsfester. Du kan benytte dig af de gode faciliteter til familiefesten i smukke naturlige omgivelser, og der tilbydes et fuldt udstyret festlokale til lejligheden. Desuden sørger Nymarksminde for maden og personalet, der serverer til konfirmationen. De tager sig af alt det hårde arbejde i forbindelse med anretning af buffetbord samt oprydningen efterfølgende. Det betyder at hele familien kan nyde den festlige dag sammen, uden at skulle stresse over praktiske ting. Når du lejer festlokalet hos Nymarksminde får du samtidig fri adgang til klappedyr, legeplads, fodboldgolf, hoppepude og meget mere i farmparken. Der kan være op til 50 gæster i festlokalet, og borde og stole kan stilles på 3 forskellige måder, alt efter hvad du foretrækker. Desuden er der adgang til en sydvendt terrasse, hvor man kan nyde udsigten over det smukke nordjyske landskab.

 

Fodboldgolf og mini-zoo hos Nymarksminde

To af de centrale omdrejningspunkter i oplevelsesmulighederne hos Nymarksminde er den store 18-hullers fodboldgolfbane samt den dejlige mini-zoo, som er baseret på traditionelle danske dyr. Begge steder kan man som familie sagtens få adskillige timer til at gå.

Hvis du vælger at holde din konfirmation eller en anden stor familiefest hos Nymarksminde, får du adgang til både mini-zoo og fodboldgolf samt oveni det dejlige legeland, som er blevet kraftigt udvidet inden for de senere år.

Det giver gode muligheder for at komme ud at strække benene mellem måltider, taler og sange og kan på den måde være med til at lægge endnu et spændende lag på en i forvejen festlig dag.

Med de utraditionelle muligheder, som Nymarksminde tilbyder sine festgæster er det legede let at få en hel dag til at gå. Og selv med mindre børn, som ofte kan have problemer med at holde koncentrationen omkring selve festen, taler og sange er der på den måde masser at få tiden til at gå med.

Ved at holde festen hos Nymarksminde er man sikret, at alle kan få en fantastisk god dag. Både konfirmanden, fødselaren eller hvem, festen hovedpunkt måtte være og alle gæsterne.

Uddybende information og priser

Uddybende information omkring Nymarksminde findes på nymarksminde.dk, hvor du også kan læse om både fodboldgolf på siden her og om mini-zoo på siden her.

Priserne og mulighederne omkring leje af Nymarksmindes festlokale findes på denne side.

Med leje af festlokale hos Nymarksminde er rammerne til en god fest, og en dag du vil huske længe, på plads.

 

Disclaimer

Skriv et svar