Datingsider er for alle aldre

Størstedelen af os har efterhånden prøvet en eller anden form for datingside. Singler i diverse aldersgrupper mødes nemlig på diverse datingsider med håbet om enten at møde den eneste ene, at få sig en god flirt eller måske knytte nye venskaber.

Ungdommen kan måske tro, at det er dem, der primært benytter sig af de mange datingsider, men det faktisk ikke rigtigt. Det ældre segment er i høj grad kommet med på netdatingbølgen.

Det skyldes uden tvivl, at netdating er en fantastisk måde at møde andre mennesker på, især i en tid hvor afstand er værdsat.

Den fejlagtige tro på, at ældre mennesker ikke benytter datingsider, er enten forbundet med en fordom omkring ældre og it eller tanke om, at ældre ikke dater.

Du er slet ikke alene

Datingsider bliver huset af et væld af forskellige mennesker, forskellige etniciteter, aldersgrupper, personer, køn osv.

Der er et utalt af datingsider, som hver og en søger at ramme en bestemt gruppe, stor såvel som lille.

Dertil er der de mainstreamdatingsider, hvor du og din mor eller mormor også befinder sig. Det er her i begge skriver til mennesker, I finder interessante og håber at finde kærligheden.

Det kan måske komme som et chok for et ungt menneske, at også deres bedstemor måske har et behov for at date. Men med en smule eftertænksomhed, giver det nærmest sig selv.

En masse ting ændrer sig ved dig, som du bliver ældre. Din krop bliver forandret, din stemme, din person og dit syn på verden. Der dog visse behov eller lyster, som aldrig bare render ud. Det er f.eks. lysten til at dele livet med nogen, flirte, tage på dates og selvfølgelig det seksuelle, og hvad overraskende er der i det?

En overraskelse, og en kedelig en af slagsen, ville være, hvis du fandt frem til, at din lyst til andre mennesker helt forsvinder, som du bliver ældre. Vil du ikke helst beholde den lyst og det samvær?

Datingsider i en Coronatid

Nu hvor det store chok er håndteret (for de unge), kan blikket vendes mod andre facetter af online dating.

For her i en tid, hvor afstand til fremmede mennesker har været en nødvendighed, er sociale medier som datingsider blevet mere populære, og nogle ville hævde strengt nødvendige.

Skulle du have været så uheldig at have prøvet en isolationsperiode, vil du kunne genkende denne trang til kontakt og onlinekontaktens store gave.

Selvom det bare ikke slår den direkte kontakt, så er det en fantastisk substitut og et herligt alternativ. Det er faktisk en opfodring fra myndighederne, at du holder kontakt på telefon eller sociale medier, så du minimerer chancen for ensomhed, depression og angst.

Her har datingsiderne igen vist sig at have noget at tilbyde, der ikke før var behov for i samme omfang, men som de stod klar til at håndtere.

Så er du endnu ikke kommet på en datingside, vil det klart være at anbefale. Det kan give noget spænding, flirten og bare gode samtaler med interessante mennesker, som du måske har savnet over de sidste måneder.

Intet mystisk eller mærkeligt over seniordating

Seniorer på datingsider er altså ikke noget sjældent syn og ikke noget dumt syn. Det er faktisk et sundhedstegn, at vi holder datingen ved lige.

Hvor frygteligt ville det ikke også være, hvis den helt ophørte. Hvis ensomheden skulle være det eneste, vi har tilbage.

Dating er sundt, og dating er godt. Det holder modet oppe, det giver spænding, romance og en herlig følelse, når det altså går godt.

For der er selvfølgelig dates, samtaler, mennesker, som falder igennem. Kemien er der ikke. Det kommer med garanti til at ske, medmindre du finder den rette i første skud, det kan ske, men det er lidt usandsynligt.

Prøv lykken og log på en datingside. Et fantastisk værn med en pandemi, der holder os alle indelukkede.

Disclaimer

Skriv et svar