Seniorer finder hinanden på nettet

Der er sket meget med måden, hvorpå folk skaber og opretholder romantiske og seksuelle forhold til hinanden. Tidligere fulgte man en skabelon for hvordan man fandt kærligheden og for hvordan man blev ved med at være i et forhold. Man fandt formentligt en kæreste mens man var meget ung. På trods af forskellige problemer og udfordringer blev man sammen og fik med tiden skabt et partnerskab, som ikke nødvendigvis var romantisk. Man var så sammen indtil den ene gik bort

I dag er det anderledes, for folk ønsker ikke at blive i forhold de ikke har det godt i. I stedet er folk blevet langt bedre til at prioritere sig selv. De tænker på, at det er vigtigt, at de har det godt og de gider ikke at gå rundt i flere år i et forhold, som generelt er dårligt. Derfor er der også flere og flere seniorer der finder hinanden på nettet. Det er især hvis man tidligere har haft en partner, som man ikke længere er sammen med. Når man skal finde en ny går man på nettet for at se om ikke der er andre seniorer i samme båd. Det er typisk på dating sider som senior.dk, at seniorerne finder hinanden.

Med nettet har seniorer fået nye muligheder

Blot fordi, at man er blevet ældre og ikke er så viril og frisk som man tidligere har været har man et behov for romantik og for at være tæt på et andet menneske. Det ændrer sig ikke på nogen måde blot fordi, at man bliver senior og ændrer sig fysisk og psykisk. Der er dog én ting der ændrer sig og det er, at man med tiden bliver mere kræsen. Når man har levet i lang tid kender man sig selv og sine grænser rigtig godt. Det er med til at gøre, at det både bliver nemmere og sværere at kaste sig ud i netdating.

Det gode ved, at man kender sig selv så godt er, at man ved hvad man skal kigge efter. Meget hurtigt kan man afkode om en person er et potentielt emne eller om det bare er et nej. Det gør, at man ikke kommer til at spilde tid på folk, som man ved ikke vil fungere i et forhold. Samtidig kan netop dette dog også være ulempen. For af og til kan det være, at man ville have godt af at blive lidt overrasket. Det bliver man ikke hvis man med det samme siger nej til folk uden at give dem en chance. Netop derfor er det et tveægget sværd at kende sig selv meget godt. I de fleste tilfælde er det en god ting, men det kan dog give nogle begrænsninger.

Med nettet er det blevet sjovere at være senior

Fejlagtigt er der mange yngre mennesker der tror, at når ældre mennesker går på netdating så er det for at finde en ny partner, som de kan være sammen med hele livet. Det behøver dog ikke at være tilfældet. For som senior kan det også være dejligt at finde nogen, som man kan tage på ture med. Det er ikke sikkert, at man har et behov for at ses og snakke sammen hver dag. Derimod har man et behov for at kunne tage på en tur eller rejse sammen af og til.

Man har det måske dybest set godt i ens eget selskab og det har man vænnet sig til. Derfor er man nok ikke helt så interesseret i at skulle finde en man er sammen med hele tiden. Hvis man kan blive enige om denne måde at være sammen på kan man ende med at få et godt og langt forhold, som begge parter er tilfredse med.

 

Disclaimer

Skriv et svar